O le lalolagi tele tele o transformer alamanuia o le a sili atu i le 100 piliona i le 2020

I tausaga talu ai nei, o le lalolagi eletise lafoina ma tufatufaina maketi masini manaʻomia e masani lava i luga o le siʻitia.

O le faʻalauteleina o le fale eletise, tuputupu aʻe o le tamaoaiga ma manaʻoga i atunuʻu fou o le a unaʻia le maketi o suiga o le lalolagi mai le $ 10.3 piliona i le 2013 i le $ 19.7 piliona i le 2020, faʻatasi ai ma le aofaʻi o le tupuola faʻatele i le 9.6 pasene e tusa ai ma faʻalapotopotoga suʻesuʻe.

O le tuputupu aʻe vave o le mana mana i Saina, Initia ma Sasaʻe tutotonu o le autu lea o le faʻatupulaia o le tuputupu aʻe i le lalolagi mana suiga suiga maketi. I se faʻaopopoga, o le manaʻoga e sui ma faʻafouina tuai transformers i Amerika i Matu ma Europa ua avea ma sili avetaʻavale o le maketi

"O le GRID i Peretania ua uma ona matitiva ma e naʻo le suia ma faʻafouina le laina o le a mafai ai e le atunuʻu ona aloese mai le pogisa. E faʻapena foi, i isi atunuʻu Europa, pei o Siamani, o loʻo faia pea toe faʻaleleia o le grid ma eletise. ia mautinoa le maua pea o le eletise. "O le tala lea a nisi suʻesuʻe.

I le manatu o polofesa, e lua mea taua mo le malosi tuputupu aʻe malosi o le lalolagi fesuiaʻiga maketi fua. I le tasi itu, o le faʻaleleia ma le suia o faʻaleaganuʻu transformers o le a maua ai se tele maketi faʻasoa, ma le faʻateʻaina o tua oloa mafai ona faʻalauiloaina le lelei atinaʻeina o tauofoga ma tauofoga, ma tele tamaoaiga faʻamanuiaga o le a aliali mai.

I leisi itu, o le suʻesuʻega ma atinaʻe, gaosiaina, faʻatau atu, faʻaogaina ma le tausiga o le malosi-sefe ma atamai Transformers o le a avea ma autu, ma fou oloa o le a mautinoa le aumaia o fou atinaʻe avanoa mo le alamanuia.

O le mea moni, o le fesuiaʻiga gaosi alamanuia faʻamoemoeina i tupe teufaafaigaluega mai lalo alamanuia e pei o paoa sapalai, paoa grid, metallurgy, petrochemical alamanuia, nofoaafi, taulaga fausiaina ma isi.

I tausaga talu ai nei, penefiti mai le vave atinaʻe o le tamaoaiga o le atunuʻu, o tupe teufaafaigaluega i le fausiaina o le paoa sapalai ma le eletise ua faʻateleina, ma o le maketi manaʻomia mo le faʻasalalauina ma tufatufaina mea faigaluega ua matua faateleina. E i ai le faʻamoemoe o le maketi i totonu o le atunuʻu manaʻoga mo transformer ma isi faʻasalalauga ma tufatufaina meafaigaluega o le a tumau i se tulaga maualuga maualuga mo se taimi umi a sau.

I le taimi lava e tasi, o le setete grid galuega ogatotonu o le kalave ma le atinaʻe taʻiala mo le atoa eletise eletise alamanuia ei ai aafiaga taua, o le tufatufaina laina fesoʻotaʻiga ma le faʻatinoina o le retrofit galuega o le a faʻataua ai suiga suiga maketi, o le tauofoga o le a matua faateleina ai le numera o le aofaʻi o le lalolagi suia Transformer maketi o le a faasolosolo malie atu agai i Saina, o le faaaogaina o tipi-pito oloa o loʻo faamoemoe e ausia sili atu aafiaga i Saina.

2
22802

Taimi Post: Aukuso-19-2020